FRI Træning

Motionscenteret

 

Få skræddersyet et træningsprogram af én af vores dygtige instruktører

– eller træn, som du har lyst.

Cardio - Vil du i bedre kondition eller tabe dig, så bør du konditionstræne også kaldet cardiotræning.

Vi har bl.a. løbebånd, forskellige former for stairmaster, crosstrainere, cykler og romaskine. Kort sagt, maskiner der får pulsen op, forbrændingen op og sveden til at dryppe. På flere af maskinerne kan du endda få oplysninger om din træning. Det kan være, hvor langt du har løbet, hvilken hastighed du løber med osv. Hvis du ikke har lyst eller kan løbe hurtigt, kan du også gå på løbebåndet. 

Maskiner - Til at træne dine guns, lår og andre muskler

Du kan træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner. Du kan finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine. 

 

Vægte - koordination og udholdenhed

Foruden denne træning koordination og stabilisering, råder frivægtstræning over et nærmest utømmeligt reservoir af træningsøvelser. Da bevægelsesudslaget kan tilpasses i alskens retninger og vinkler, er der rig mulighed for at varierer ens træning, så den altid er ny og spændende, og ikke mindst tilpasset ens egen individuelle anatomi og evt. skader.