Hold For Alle niveauer

Vi bestræber os på at lave træningen så alle får noget ud af det – uanset niveau. Det er dog op til den enkelte at vurdere når grænsen er nået. Hvis du er i tvivl om hvilket hold der passer til dig så kontakt en af vores erfarne instruktører.

CrosS

Humøret er højt ligesom aktivitets niveauet. Der er forskellig instruktører tilknyttet holdet med hver sin træningsform. Så det er sjældent den samme form for træning. Nogle mere til cardio for andre er vægttræning i højsædet. Men garanti for sved på panden er der altid.

Vi løber, hopper, løfter vægte, smider med dæk, kaster med bolde, sjipper og meget mere.  Der er aldrig to træninger, som er ens.

Det er fantastisk træning, der tager hensyn til den enkelte – prøv det!

Cross-træning foregår udendørs ÅRET rundt. 

 

 

TRX træning

TRX er et genialt træningssystem, der kan tilpasses
den enkelte – selvom man træner på et hold. Uanset niveau er der garanti for
styrke og cardio, idet du bruger din egen kropsvægt.

Yoga

Yoga for alle! Vi har to instruktører på så der er masser af hjælp til at komme godt ind i stillingerne. 

60 +

Alle som er fyldt 60 år kan deltage. Man skal blot være medlem af
motionen.

Der trænes med bolde, vægte og elastikker.
Det er styrketræning, powertræning og
konditionstræning. m.m.

 

 

 

power
Powertræning

Powertræning gennemgår hele kroppen for at identificere og forbedre ubalancer i balancen, styrke, smidighed, og opmærksomhed. Resultatet er general forbedring, der gavner andre sportsgrene. Desuden lindrer powertræning hverdagsproblemer som skulderømhed og rygsmerter.

 

 

 

Cirkeltræning

En dejlig kombination af styrke og cardio. Et supplement til vores fremragende cross træning hvor vi nu træner indendørs uden de tunge vægte.

Mobilitetstræning
Medlemmer af Ejby motionscenter kan træne deres kropsbevished sammen med instruktør og uddannet kropsterapeut Michael Eis.
Vi træner i 60 minutter, hvor vi kommer i kontakt med næsten alle led i kroppen. Musklerne omkring de store ledgrupper, fodled, knæled, hoften, skulderen bliver godt brugt, så det modvirker slidtage og styrker din balance.

Kom og prøv om det er noget for dig

 

Det koster ikke ekstra at dyrke holdtræning hos os – dermed er der  rig mulighed for at finde ud af om holdtræning er noget for dig.