Vores

Instruktører

Rolf

Rolf

Instruktør Cross + Cross intro

Rolf er et rigtigt konkurrence menneske, og han hader at tabe. Hans træning er tilrettelagt for både øvede og begyndere – alle kan få maksimalt udbytte. Man kan konkurrere eller følge sit eget tempo. Startede som fitness instruktør I motionen i 2011 og i 2013 som cross fitness instruktør.

Palle

Palle

Instruktør Cross + Cross intro

Teksten mangler

 

 

Magnus

Magnus

Instruktør Cross + Cross intro

Jeg startede min rejse for 5 år siden i Ejby motionscenter. Siden da har jeg været yderst aktiv i centret, og har dermed fået en bred viden inde for muskelopbygning. Har specialiseret mig meget inden for bodybuilding verdenen, hvor jeg også selv får meget af min inspiration fra. Hvis du selv er ung, og overvejer at starte op er jeg nok det helt rigtige valg for dig ! Startede selv som ung, og kan sagtnes huske hvor forvirrende det kunne være i starten.

Håber vi ses-Magnus

 

 

Jørn

Jørn

Instruktør Cross

Elsker en god hård træning gerne med bodyweight øvelser og cardio. Pulsen skal nok komme op og er man ikke træt så er det formentlig ens egen skyld. Startede som cross instruktør for mere end 4 år siden og har været der siden. Håber vis ses til træning.

 

 

Anette

Anette

Instruktør motionen

Jeg har været instruktør i Motionscenter Ejby siden 2016.
Jeg sætter en stor ære i at lave programmer til – og give udførlig instruktion i øvelser og maskiner – specielt vores +60 medlemmer og kvinder, som mig selv, i en vis alder.
Alder skal ikke være en hindring, det er aldrig for sent at starte! Om det er fuldt program med fuld fart på, eller lidt blidere træning – der trods alt altid er bedre end at sidde derhjemme i sofaen – så finder vi ud af et program sammen, der passer lige til dig!

 

 

Mariann

Mariann

Instruktør motionen

Jeg er uddannet instruktør i DGI-regi og kan hjælpe med at udarbejde et træningsprogram til dig og forny det, når det trænger til det.

Jeg er optaget af at styrke og vedligeholde kroppen også når man har nogle år på bagen. Jeg tror på, at det bidrager til et bedre liv med flere muligheder at være stærk og have en rimelig kondition. Jeg tror også på et balanceret liv, og arbejder til stadighed på det. Jeg er og har altid været fysisk aktiv, i dag er mine foretrukne aktiviteter cross træning, vandring og yoga. Tidligere har jeg løbet og svømmet meget, det gør jeg stadig, når lejlighed byder sig.

 

 

Jørgen

Jørgen

Instruktør Motionen

Teksten mangler

Tom

Tom

Instruktør motionen

Teksten mangler

 

 

 

Käte

Käte

Instruktør 60+

Käte er en energisk dame. Hun har altid et smil på læben. Käte sørger for at alle kan være med.

 

 

Kenneth

Kenneth

Instruktør Cross

Teksten mangler

Jannie

Jannie

Instruktør motionen

Jannie har altid været aktiv indenfor gymnastik, muskel/ fitness træning og senest yoga.

Elsker at arbejde med mennesker, krop og sind.

Er uddannet DGI-fitness instruktør tilbage i 2012, og udover mange års træning med yoga og meditation, uddannet sig som yoga instruktør tilbage i 2020.

Jannie introducerer dig ind i yogaens verden, og guider dig til velvære.

 

 

 

 

Henrik

Henrik

Instruktør Cross

Teksten mangler

 

 

Tina

Tina

Instruktør Motionen

Teksten mangler

Pia

Pia

Instruktør Cross

Teksten mangler

Nick

Nick

Instruktør Motionen

Baggrund: Har tidligere spillet håndboldt, og efterfølgende løb & cykling på motionsplan.

Jeg blev uddannet instruktør tilbage i 2011 med baggrund i Alm. Træning og vedligehold.

Har en tilgang til slidt korpus, med efterfølgende vedligeholdelse, da jeg selv har erfaring på egen krop.

 Dog uden uddannelse på området.

Kom op til mig, så tager vi en snak og rundvisning.

Jeanne

Jeanne

Instruktør TRX

Jonas

Jonas

Instruktør Motionen / Cross

Jeg har undervist i ca. 8 år. Jeg har hovedsageligt undervist i Crossfit. Jeg startede hos det gamle Crossfit Copenhagen (Arca), så underviste jeg i Boxlife i Roskilde og nu underviser jeg her hos Motionscenter Ejby. Jeg har mest erfaring med olympiske løft og regulær crossfit træning. Jeg har også erfaring med at træne kvinder, der er vil igang med at træne efter de har født. Jeg kan godt lide at nørde bevægelsesmønstre, så hvis du kommer på midt hold, så kan jeg forsikre dig om, at du vil få grundig vejledning.

Michael

Michael

Instruktør Mobilitetstræning og Cross

Michael har dyrket mange former for sport lige fra fodbold til Triathlon 

Han elsker at konkurrerer med sig selv og sætte mål i et træningspas. Igennem sin kropsterapeut uddannelse mødte han en anden form for træning, som ligge baggrund for mobilitet træning eller Kropsbevisheds træning, som han godt kan li at kalde det.

Når du møder ham som instruktør til cross er fokus oftes cardio, udholdenhed og leg. Til mobilitets træning møder du ham som krops udfordrende, således du kommer hjem med endnu mere viden om din krop. 

Til mobilitets træningen vil du ofte få følelsen, at denne træning var lige hvad jeg havde brug for, da han tilretter træningen efter hvad han ser i deltagerne på selve dagen.

Ofte vil du møde Michael på MTB i vores skove rundt omkring Ejby og omegn

Johnny

Johnny

Instruktør Motionen

Teksten mangler

Mia

Mia

Instruktør Cross

Jeg er uddannet CrossGym instruktør i 2022. 
Jeg elsker alle mulige former for bevægelse og træning i naturen. Jeg kan lide tempo og alsidighed i min cross træning.