bliv medlem

NU

3 måneders medlemskab

6 måneders medlemskab

12 måneders medlemskab

Pensionist pris

fri træning fra

125/mdr

Det koster kun 125 kr. om måneden hvis man vælger et års abonnoment.

0,00

oprettelses gebyr

Medlemskaber

Der er 3 typer af medlemskaber i foreningen – da foreningen er baseret på frivillig arbejdskraft ønsker vi så lidt administration som muligt og derfor differentierer vi vores priser således at dem der betaler årligt får det billigste tilbud. Mindre administration bedre tilbud.

Holdtræning

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning som er den del af prisen. Der er ikke yderligere betaling for at deltage på de forskellige hold. Cross træningen foregår udendørs året rundt. TRX er ude så længe vejret tillader dette. 60+ og stolegymnastikken foregår indendørs. Cirkel og krobsbevidsthedstræning foregår indendørs.

Introduktion og programlægning

Nye medlemmer skal forbi instruktørerne for en introduktion af motionen og en eventuel programlægning før brik til motionen udleveres. Vi anbefaler at nye medlemmer får lavet et program de kan følge i motionen. Dette er gratis og en del af medlemskabet. Man er også yderst velkommen til at få lavet ændringer til sit program løbende.

Pensionist rabat

Er man pensionist kan man opnå pensionist rabat og træne til nedsat pris. Dette gælder også for førtids- og invalide pensionister. Førtids- og invalide pensionister skal dog kontakte kasseren for at kunne gennemføre betalingen til nedsat pris.